Annonce

N'hésitez pas à consulter notre FAQ avant d'ouvrir un sujet ici. Ces forums ne remplacent pas le support par ticket e-Clients.

#1 12-07-2019 03:06:37

cuuigvrh
Nouveau client
Date d'inscription: 12-07-2019
Messages: 3

nike kyrie 5 have a nike day

https://www.titan22.com/media/catalog/product/cache/image/700x560/e9c3970ab036de70892d86c6d221abfe/a/o/ao2919-101-a.png
nike kyrie 5 friends Met de bal in de hand, emmer in gedachten, breekt Kyrie Irving de verdediging af met zijn bovenaardse arsenaal aan zetten. De Kyrie 5 geeft zijn snelle, all-angle attack een nieuwe dempingstechnologie die is afgestemd op de gebogen vorm van de buitenzool. Of het nu gaat om breken of bankieren, de Nike Air Zoom Turbo reageert met een snelle terugkeer van energie.

nike kyrie 5 just do it De vierde signature schoen van Kyrie Irving is zijn beste nog ooit. Het haaientandontwerp komt terug, deze keer groter en beter dan ooit, waardoor het tractiepatroon nog hoger op de schoen komt. Kyrie maakt zulke snelle, agressieve sneden dat hij vaak op de zijkant van zijn voet rijdt als een auto die op twee wielen rijdt.

nike kyrie low floral Met deze tractie aan de zijkant kunnen spelers scherpere bochten draaien en rond verdedigers bewegen, in tegenstelling tot andere schoenen. Een ontkoppeld rubberen micro-loopvlakpatroon levert de onverslaanbare tractie die we van Kyrie's schoenen gewend zijn. Nogmaals, een gebogen buitenzool en Zoom Air-eenheid bieden soepele overgangen en responsieve demping bij elke stap.

nike kyrie 5 have a nike day De Kyrie 4 heeft een gemanipuleerd mesh-bovenwerk met Flywire-kabels, waardoor je meer ondersteuning hebt en een lichtgewicht, gesloten gevoel hebt. Gebouwd voor Irving's onvoorspelbare speelstijl, blijft deze schoen evolueren naast zijn naamgenoot. Terwijl Kyrie Irving een nieuw hoofdstuk in zijn carrière begint, zal hij een nieuw wapen op de been hebben tijdens zijn zoektocht om zijn plaats te veroveren onder de meest elite van het spel.

https://www.kleurmvp.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
Traduction par punbb.fr