Annonce

N'hésitez pas à consulter notre FAQ avant d'ouvrir un sujet ici. Ces forums ne remplacent pas le support par ticket e-Clients.

#1 15-05-2019 09:47:09

Banning
Client assidu
Date d'inscription: 08-06-2018
Messages: 1330

energetiche hanno un posto

Sommige mensen beginnen te rennen vanwege de algemene fysieke, mentale en emotionele voordelen van hardlopen. Dus wat zijn deze voordelen?

"Runner's high" is wetenschappelijk bewezen en het maakt lopers blij. Ongeveer 30 minuten lopen, hardlopen of een combinatie van beide kan uw humeur opheffen. Dit kan ook helpen bij het bestrijden van depressie, vooral wanneer het wordt gecombineerd met meditatie. Een manier om dit te doen, is door Nike Air Max 2017 Damen meditatie toe te voegen aan uw pre- of post-workoutroutine.

Heeft u moeite met studeren of onthoudt u formules voor de grote test? Er is aangetoond dat rennen neuronreserves in de hersenen verbetert en activeert die belangrijk zijn voor het vermogen van de hersenen om te leren. Bovendien kan regelmatig rennen de omvang van uw hippocampus vergroten, wat het gebied van de hersenen is dat betrokken Nike Roshe Run Womens is bij verbaal geheugen en leren.

Hardlopen helpt de algehele hartfunctie. Een studie van de Universiteit van Hartford toonde aan dat de gewoonten van marathonlopers het risico op hart- en vaatziekten verminderden. Bovendien zegt de American Heart Association dat 150 minuten levendige activiteit uw bloeddruk op een gezond bereik voor uw leeftijd kan houden.

Het National Cancer Institute heeft gezegd: "er is overtuigend bewijs dat lichamelijke activiteit gepaard gaat met een verminderd risico op kanker van de dikke darm en de borst. Verschillende studies hebben ook verbanden bekendgemaakt tussen fysieke activiteit en een verminderd risico op kanker van de prostaat, de longen en de binnenkant van de baarmoeder. "

Het beste deel is, alles wat je hoeft te doen is 50 minuten per week rennen om de voordelen voor de gezondheid Nike Air Max Thea Damen te krijgen.

Het is niet nodig om elke dag lange marathons of uren te lopen, slechts 50 minuten per week kan uw algehele gezondheid verbeteren volgens een analyse die is gepubliceerd in de Mayo Clinic Proceedings.

Voedsel is onze bron van energie; het is de brandstof die ons in staat stelt om elke taak uit te voeren: van basale zoals ademhalen, het bloed rond het lichaam pompen en rondlopen tot ingewikkelde zoals de tv de trap op rijden of rennen als je te laat bent voor de bus.

Onze lichamen zijn effici?nte machines. We komen uit een tijd dat voedsel schaars was en het verminderen van afval de sleutel tot overleven was.

Vet is de manier waarop je lichaam extra energie opslaat. Wanneer je meer eet dan wat je lichaam nodig heeft, gaat je brein niet "wel, dit is extra, ik heb het niet nodig - laten we er vanaf komen". Wat Nike Air Max Thea Femme je brein denkt is "Fantastisch! Extra energie! Laat me dit opslaan voor het geval je morgen niet meer op een bizon kunt jagen, zodat we deze energie kunnen gebruiken ".

Je lichaam gaat vervolgens door met het verwerken van dat extra voedsel en het om te zetten in vet, dat vervolgens een beetje rondom je lichaam wordt opgeslagen: je darm, (man) borsten, zwerver, benen en gezicht.

Zie je, je hersenen zien vet niet als een slechte zaak. Het ziet het als een fantastische manier om te overleven, voor het geval je in de toekomst geen voedsel kunt vinden.

We blijven praten over energie en brandstof omdat het een gemakkelijke manier is om het te beschrijven. In de wetenschap heeft dit een naam die CALORIE is. Een calorie is een maateenheid voor energie. Dus je kunt alles wat je in bovenstaande alinea's leest als "brandstof" vervangen Nike Air Max 2017 Femme door "calorie" en het zal nog steeds exact zijn.
En waarom is dit belangrijk? Omdat we het kunnen berekenen en ons gewichtsverlies eromheen kunnen plannen!

Een Caloric Deficit vertegenwoordigt de hoeveelheid calorie?n die je lichaam niet door voedsel krijgt en moet gaan zoeken in de vetopslag ... (bijna) letterlijk verbranden.

Het is eigenlijk heel gemakkelijk: eet minder calorie?n dan de calorie?n die je verbrandt en je zult vet wegwerpen.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
Traduction par punbb.fr