Annonce

N'hésitez pas à consulter notre FAQ avant d'ouvrir un sujet ici. Ces forums ne remplacent pas le support par ticket e-Clients.

#1 04-09-2017 09:00:23

wangzhexiaoxin2017
Nouveau client
Date d'inscription: 04-09-2017
Messages: 3

nike air max 1 ultra moire wit Zwart

https://thesolesupplier.co.uk/wp-content/uploads/2016/03/Nike-Air-Max-1-Royal-Black-05.jpg

Gekleed in een Triple Black kleurenschema. Deze nike air max 1 ultra moire wit Zwart  heeft een premium lichtgewicht en ademend Flyknit bovenkant met lederen voering, premium leren middenvoetkooi en een duurzame schuimmidsole. Het afronden van de schoen is een plastic schoenendoos ontworpen door Arthur Huang, die u ook als rugzak kunt dragen.

Met behulp van een Triple Black-thema kan deze nike air max 1 ultra 2.0 essential Wolf grijs vrijwel altijd gedragen worden. Afgezien van het kleurgebruik hebben we Flyknit door de bovenkant gebreid, terwijl de modderbescherming gefuseerd is. De uitstraling is compleet met uw traditionele Air Max 1 middenzool, die ook in zwart wordt gedaan.

De nike air max 1 ultra 2.0 essential  en Nike Air Max 90 zijn twee van de meest geliefde Air Max-modellen die ooit zijn gemaakt. Beide hebben historische verhalen, klassieke kleurenwegen en hebben ontwerpen die opnieuw en opnieuw zijn vernieuwd. Een van de laatste aangepaste aanvaardingen van deze klassieke creaties is de "Ultra 2.0" versie. Beschikbaar in een "triple white", beide modellen zijn slanker en lichter dan hun originele tegenhangers. Ze hebben een textiel bovenkant met synthetische overlays, handtekening zichtbaar Air-Sole unit, en een zoolkool om het gewicht drastisch te verminderen.

De nieuwste iteratie van de nike air max 1 ultra flyknit zwart  ziet het gemoderniseerde iconische model gekleed in rood. De Flyknit-bovenkant die op de schoen wordt gevonden, is in een "Universiteitsrood" uitgevoerd met contrasterende zwarte synthetische overlays die worden gevonden op de modderwand, de tong en de Swoosh. Het ontwerp van de schoen afrondt de witte zool met een gewaagde rode luchtunit.

http://www.shoesmarkbe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
Traduction par punbb.fr